Afvallen met Paleo | Ervaar de verandering

Afvallen met Paleo

Terug naar de tijd van onze voorouders: Afvallen met Paleo

Tegenwoordig zitten er ontzettend veel suikers, vetten en kunstmatige kleurstoffen verwerkt in ons voedsel, walgelijk vind ik dat! Onze aderen slippen ongemerkt dicht ,onze tanden slijten weg en onze lichamen zijn van slag. Wij zijn niet gemaakt voor al die rommel!!

Tegenwoordig heeft een groot deel van de bevolking last van overgewicht. Logisch is dat de meeste van ons dan besluiten om te gaan afvallen. We nemen light en vet vrije producten. Echter zitten er in deze producten weer andere stoffen (zoals aspertaan) die weer voor andere narigheden zorgen. Wat is dan wel de juiste manier van afvallen?! Dat zal ik je zeggen: Afvallen met Paleo!

Paleo is een levensstijl die afstamt van onze voorouders: Het eten van pure producten! Alleen dat gene wat de natuur ons geeft, daar maak je gebruik van. Dit betekent dat alle kunstmatige toevoegingen niet in het voedsel voorkomt!! De producten die je eet zijn 100% Natuurlijk & Biologisch. Ze bevatten geen bestrijdingsgassen en zijn met de hand verbouwt en geoogst.

Ik leef en eet nu al bijna 1,5 jaar volgens Paleo. Het is een verrijking voor mij en mijn lichaam geweest. Nog steeds voel ik mij iedere dag super fit en energiek! Er zijn tientallen verschillende recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Ook zijn er lekkere tussendoortjes die volgens Paleo gemaakt worden.

Als je overtuigd bent om deze producten eens te proberen, dan raad ik je het boek 101 Paleo recepten boek aan! In dit boek vindt je diverse recepten voor verse, natuurlijk producten. Al deze producten staan in het teken van “afvallen met Paleo”.

[maxbutton id=”6″]

Tags: