Afvallen op een Gezonde Manier

Hoe kun je afvallen op een gezonde manier?

Menig mens probeert het: afvallen op een gezonde manier. Echter zijn er een heleboel dieetprogramma’s die je juist helemaal niet gezond laten afvallen. Denk eens aan al die diëten waarbij je niks of nauwelijks mag eten. Jezelf uitlaten hongeren en alleen maar konijnen voer mogen eten. Daar zit niemand op te wachten! Afvallen op een gezonde manier kan namelijk op heel veel manieren. Vaak zijn het de simpele kleine dingen die er al voor kunnen zorgen dat je in ieder geval niet meer aankomt en misschien onbewust al wat afvalt. Heel simpel:

  • Snoep minder of vervang je tussendoortjes met iets gezonds
  • Pak vaker de fiets voor de kleine boodschappen
  • Ga wandelen na het eten. Het is goed voor je lichaamsbeweging en stimuleert je spijsvertering
  • Probeer 2 of meer keer in de week een uur te sporten. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen

Afvallen op een gezonde manier start dus al met de kleine aanpassingen/toevoegingen in je levensstijl. Nu komt het echte werk. Op FatFit.nl promoten wij gezonde recepten boeken en afvalprogramma’s. De belangrijkste worden hieronder voor je neergezet.

afvallen op een gezonde manier

Fruit als tussendoortje is ideaal om gezond af te vallen.

 

Echt Afvallen op een gezonde manier

Het Groene Smoothie receptenboek
Dit boek staat boordevol overheerlijk recepten voor super gezonde smoothies. Niks is zo gezond als boerenkool en spinazie gemixt in de blender. Boordevol vitamines, ijzers en mineralen. Kern gezond wordt je ervan!

Vitadis afval programma
Afvallen op een gezonde manier is nog nooit zo makkelijk geweest. Wil je echt serieus gewicht verliezen dan kan kies je voor je eigen personal coach. Tijdens het traject krijg je persoonlijke begeleiding van je eigen afval coach waarmee je via Skype contact hebt. Daarnaast krijg je iedere dag afval tips van je coach per mail toegestuurd.

Paleo in 15 minuten
Heb je weinig tijd of gewoon geen zin om lang in de keuken te staan, maar wil je toch afvallen op een gezonde manier? Bestel dan het “Paleo in 15 minuten” recepten boek. Gezonder kan je het bijna niet krijgen. Paleo bestaat louter uit producten die rechtstreeks uit de natuur komen. Alles is dus biologisch en verantwoord. Puur natuur dus.

 

Hopelijk ben je met dit artikel goed op weg geholpen in je zoektocht om gezond te kunnen afvallen! De links op deze pagina leiden je direct naar de juiste producten toe. Doe er je voordeel mee!.