gezonde recepten avondeten

Gezonde Recepten Avondeten

Hard gewerkt en nu….?

Je kent het wel na een lange dag werken of school ben je eindelijk thuis sterf je van de honger en wil je dus snel iets op tafel hebben staan. Alleen het probleem is dat snel iets op tafel hebben staan vaak gelijk staat aan iets ongezonds. Veel mensen willen toch niet iedere dag pizza of shoarma eten. Het op tafel zetten van gezond avondeten wordt vaak als lastig ervaren. Het kost een hoop tijd om een dergelijk gerecht klaar te maken. De ingrediënten moet je vers uit de supermarkt halen, daarna de meeste producten snijden, schillen en wassen. Met dit alles ben je meestal ruim een uur bezig. Na een volle dag werken heb je s avonds nog maar 4 uur over. Hiervan wil je absoluut niet een vol uur kwijt zijn voor alleen het klaarmaken van een gerecht, laat staan dat je daarna ook nog alles moet opruimen.

Oplossing nabij?

Schoon genoeg val het bovenstaande? Heb ik het ook nog niet eens over kinderen gehad die de hele tijd lopen te rennen en schreeuwen. Om het probleem op te lossen zijn er diverse boeken geschreven met gezonde recepten avondeten die snel klaar te maken zijn. Een voorbeeld hiervan is Paleo in 15 minuten. Dit boek staat vol met gezonde recepten avondeten die je dus echt binnen 15 (!!) minuten op tafel hebt staan. Dé ultieme oplossing toch? Lijkt mij heerlijk om na een dag werken thuis te komen en met 15 minuten een gezonde maaltijd op tafel te hebben staan. Blijft er genoeg tijd over voor een heleboel andere leuke dingen.

Mijn ervaringen

Zelf heb ik het boek Paleo in 15 minuten in mijn bezit. Ik vind het helemaal geweldig. Tientallen gezonde recepten avondeten staan erin. Het scheelt mij een heleboel tijd en de recepten zijn echt ultiem. Alle producten haal ik zelf  bij de supermarkt. En het is echt waar. Een gezonde avondmaaltijd heb ik binnen een handomdraai klaar. Ik heb zelf 2 kinderen. Naast dat ik snel klaar ben het met koken van eten krijgen mijn kinderen ook nog een gezonde voeding binnen. Twee vliegen in 1 klap.

gezonde recepten avondeten

Gezonde Recepten Avondeten, zoals deze Aziatische maaltijd, in een handomdraai op tafel? Dat kan met Paleo in 15 minuten