Kettlebell Workout DVD

Wil jij je nooit meer zorgen maken over je gewicht, hoe je eruit ziet en wat anderen er van zouden vinden? Deze Kettlebell Workout DVD veranderd je leven voorgoed! In dit artikel overtuig ik je waarom jij deze belangrijke keuze moet maken om voor altijd een lichaam te hebben waar je trots op bent!

kettlebell workout dvd

Ik ben blij dat ik de Kettlebell Workout DVD aangeschaft heb. Mijn lichaam ziet er beter en gezonder uit dan ooit! Ik raad het je zeker aan!

Bekijk de Video en Klik voor Meer Info!

Vet Vervelende Buik

Loop jij ook al jaren rond met teveel vet bij je buik? Heb je van alles geprobeerd en ben je hopeloos over het feit of je hier ooit vanaf gaat komen? Dan moet je het onderstaande herkennen:

 

 • Dat superleuke jurkje waarbij men twijfelt of je nou wel of niet zwanger bent en er vervolgens maar helemaal niks over durven te zeggen
 • Het mijden van het strand omdat je niet met een blote buik in het openbaar gezien wilt worden. Bang dat men denkt dat er een zeehond over het strand waggelt
 • Maar het allerergste is misschien nog wel: Je moeten inhouden om ongegeneerd te kunnen eten wat je wilt. Die extra klodder mayonaise bij je goudgele patatjes, Die bak cashewnoten op vrijdag avond bij een zinderende live show van The Voice of een hele reep chocola wegeten bij een romantische film

 

Bovenstaande herkenbaar? Bij mij wel! En vrouwen, het is helemaal niet erg. Wat extra vet rond de buik is best gezond blijkt uit onderzoek. Toch heb ik, net als jullie waarschijnlijk, angstvallig geprobeerd deze spuuglelijke vetlaag weg te werken en om te toveren in een super strak sexy buikje waar alle vrouwen van Nederland jaloers op zouden zijn. Ik zag het licht en heb mij vol zelfvertrouwen ingeschreven bij de sportschool. Zo’n hypermoderne met de allerlaatste toestellen, sauna en diverse soorten sportlessen. In het begin heb ik zelfs nog een personal trainer gehad die mij begeleide. Volgens mij heb ik alle toestellen in de zaal gehad en mezelf een aantal weken in het zweet gewerkt om die vetlaag rond de buik te laten krimpen. Dames ik zal jullie eens vertellen: NIKS hielp!! Ja mijn arm spieren werden groter en opeens had ik ook gespierde benen, maar het buik vet hing er nog net zo bij als een vlag op een windstille dag….Als een Treurige bedoeling!

Bekijk de Video en Klik voor Meer Info!

Dé oplossing nabij…

Mijn personal trainer Jesse van der Velden zag mij zwoegen, zag mij gespierder worden, maar mijn afschuwelijke buik bleef het zelfde. Ik trok aan de (kettle)bell. Jesse wees mij op een vrij ongebruikelijk fitness apparaat: De Kettlebell. Hij vertelde mij dat ik met de Kettlebell in staat zou zijn om binnen 3 tot 5 weken veel buik vet te verliezen en definitief de weg in te slaan voor die strakke buik!

 

Waarom helpt juist de Kettlebell Workout?


De Kettlebell is gemaakt van PVC en gevuld met zand. Het is bedoeld om met name je buikspieren te trainen. Door het uitvoeren van verschillende oefeningen zie je binnen enkele weken al zichtbaar resultaat. Het is zowel voor beginners als voor gevorderden een prima methode om een strakke buik mee te krijgen. Het gebruik van de Kettlebell stimuleert de aanmaak van het groeihoormoon. Dit hormoon wordt niet door andere fitness oefeningen met zulke hoeveelheden opgeroepen. Het groeihoormoon zorgt ervoor dat je lichaam sneller vet verbrand. De Kettlebell zorgt er dus voor dat je sneller een strakke buik krijgt! Dat is wat jij wilt!

Marjolijn maakt al 2 jaar gebruik van de Kettlbell en vertelt ons haar behaalde resultaten!

 

Bekijk de Video en Klik voor Meer Info!

Kettlebell Workout DVD aangeschaft


Mijn personal trainer Jesse van der Velden raadde mij aan zijn zelf ontwikkelde Kettlebell Workout DVD aan te schaffen. Hiermee kon ik thuis zelf aan de gang met de Kettlebell oefeningen.

 

 • Deze oefeningen hoef je maar 2 tot 3 keer per week te doen
 • Iedere workout duurt maximaal 25 minuten
 • Bepaal zelf wanneer je het op de dag doet
 • Verbrand sneller buik vet
 • Creëer een super strakke buik die gezien mag worden
 • Binnen 3 weken zie je het eerste resultaat

 

kettlebell workout dvd collectie

De complete Kettlebell Workout DVD collectie is zeer uitgebreid en bevat voor ieder niveau meer dan genoeg workouts.

 

Gratis de Kettlebell Workout DVD 30(!) dagen proberen


Wist je dat de Kettlebell Workout DVD voor 30(!) dagen gratis te proberen is!? Kom er achter of deze methode daadwerkelijk wat voor jou is. De methode bestaat uit het volgende:

 

 • Kettlebell Pro Sport
 • DVD 1: Vet Verbrand Programma
 • DVD 2: Buikspieren Programma
 • Kettlebelt Workout Bonus DVD: Vet Killer 20 minuten workout
 • Kettlebelt DVD Workout 3: Benenprogramma
 • Kettlebel DVD 4:  Conditie en Total Body Programma
Bekijk de Video en Klik voor Meer Info!

Dit is nog niet alles! Nu Tijdelijk bij aankoop met speciale extra’s


Als je vandaag nog bestelt krijg je de volgende speciale extra’s bij je aankoop cadeau:

 • Superbonus: 12 Weekse Online Coaching Programma
 • Bonus #2: Ebook “Superverbrander methode: Kettlebell editie”
 • Bonus #3: Ebook + Trainingsschema’s “Lekker in je Bikini”
 • Bonus #4 : Verlies 5kg Buikvet in 20 minuten
Kettlebell Workout DVD aanbieding

Bestel de Kettlebell Workout DVD nu en ontvang tijdelijk vele gratis extraatjes. Wees er snel bij! Alleen zolang de voorraad strekt!

 

Wacht dus niet langer en bestel snel je Kettlebell Workout DVD editie. Vanaf €107 ben jij binnen een paar weken die prachtige vrouw met je super strakke sexy buik waarmee je je vriendinnen op het strand, tijdens het uitgaan en op je werk jaloers maakt. Probeer de Kettlebell Workout DVD 30 dagen gratis. Bevalt het niet? Dan krijg je gewoon je geld terug gestort! Wij kunnen ons het niet voorstellen, al veel vrouwen zijn je voor geweest met succes!

 

Bekijk de Video en Klik voor Meer Info!