Het Mentale Dieet Plan – Voor een Platte Buik

Het Mentale Dieet Plan – Voor een Platte Buik HET MENTALE DIEET PLAN

Met het Mentale Dieet plan van Katja Callens krijg je razen snel een platte buik. Er staan maar liefst 101 verschillende en overheerlijke recepten in. Heb jij ook wel eens het gevoel dat:
- Steeds meer buikvet krijgt?
- Je Je steeds loomer en futloser voelt?
- Je meer moet gaan bewegen?
- Je huid sneller verouderd?

Wacht dan niet langer en begin vandaag met je nieuwe leven! Dit boek geeft je leven variatie, nieuwe energie met als gevolg een stralend persoon dat weer in het middelpunt wilt staan.

Koop dit boek en:
- Je kan iedere dag genieten van overheerlijke recepten die je helpen afslanken en waardoor je ook nog eens meer energie krijgt
- Minder of geen last meer hebt van dat middag dipje maar fris de dag door kunt komen op je werk of op school
- Je zal ontdekken dat je met natuurlijke producten overheerlijke maaltijden kan maken die je voorzien van de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen.
In dit boek staan onder andere recepten van 11x ontbijt, 28 lunches, 34 avondmaaltijden, 20 lekkere snacks en 9 heerlijke desserts (ja dat mag gewoon). Je blijft de normale hoeveelheid eten die ju nu ook eet alleen zijn er oneindig veel voordelen voor jou aan verbonden!

Tijdelijke aanbieding: Bespaar €30 !! 2 Boeken voor €47 ipv €80

Bestel nu!
Dit boek is echt geweldig. Ik snap niet waarom ik het niet veel eerder heb gekocht. Niet alleen staat het vol met super lekkere, maar ook gezonde recepten. Daarnaast ben ik al 13 kilo kwijt geraakt puur doordat ik nu veel gezonder eet. Voor ieder deel van de dag staat er iets lekkers in. Niet alleen mezelf, ook mijn vrienden en familie veras ik regelmatig met een van de heerlijke recepten. Alles is gewoon te halen bij de supermarkt of eventueel een lokale toko.

Jasmine Schippers - 34 jaar - Blije echtgenote en Receptionist