Slank & Gezond

Slank & Gezond SLANK & GEZOND

- Wil jij al tijden een gezondere levensstijl aannemen?
- Probeer je al lang en wanhopig gewicht te verliezen?
- Vind jij dat je teveel suikers eet?
- Ben je het met mij eens dat wij teveel vlees eten en te weinig groente en fruit?Als je je herkent in het bovenstaande dan is Slank & Gezond zeker iets voor jou!
Met het Slank & Gezond Health program wordt jouw lever een stuk kleurrijker dan dat het nu is. In 12 weken worden er gezonde en goede gewoontes in je leven samengesmolten. Deze gewoontes zorgen ervoor dat je sterker en gezonder in het leven gaat staan. Dagelijks zal je gezond eten, voel je je fitter, en verlies je gewicht.

Dit Health program is een investering in je eigen toekomst. Ja het is veel geld, maar het is dan ook geen half werk. De rest van je leven ben jij gezond bezig en vraag je je af waarom je dit niet eerder gedaan hebt.

Je kan kiezen uit 2 pakketen, het basis en het VIP pakket.

Het basis pakket omvat het volgende:
- Quickstartgids
- 12 e-books
- Succes gids
- Recepten gids
- 4 video's
- 84 dagen elke dag persoonlijke email coaching
- 365 dagen toegang tot besloten Facebook groep.

Je persoonlijk coach voorziet je dagelijks van tips en recepten. Ook houd hij samen met jouw je voortgang bij. Wil je je coach persoonlijk spreken? Dat kan met het VIP pakket.

Het Slank & Gezond afvalprogramma bestel je voor maar €200

Bestel nu!
Ik ben opgelucht dat ik toch besloten heb dit programma aan te schaffen. Het heeft mij zo goed geholpen. Eindelijk na al die jaren mijn streefgewicht bereikt. Dankzij het programma ben ik 38 kilo afgevallen. Ik had het VIP pakket en heb mijn coach meerdere malen persoonlijk mogen spreken. Dit was erg fijn en heeft mij goed geholpen. Het is nu 14 maanden geleden dat ik gestart ben met het programma en ik eet nog steeds iedere dag gezond. Het heeft mijn leven verbeterd, echt waar. Heb je het idee dat je alles al geprobeerd heb en niks werkte? Dan raad ik je aan dit programma te volgen. Je zal er jaren en jaren plezier en profijt van hebben,

Trudy - 48 jaar - Huisvrouw en moeder van 2 kinderen