Groene Smoothies Recepten

Groene Smoothies Recepten GEZONDE GROENE SMOOTHIES
Ontdek , Geniet en Beleef de pure ervaring bij het drinken van een Groene Smoothie. Hierna wil je niks anders meer. Verras jezelf en je vriendinnen met een uiterst gezond drankje. Je koop geen boek, maar een nieuwe levensstandaard. Het drinken van een Gezonde Groene Smoothie zorgt voor:
- Vet verlies
- Meer energie
- Betere weerstand
- Stralender huid
- Betere spijsvertering
- Minder hongerig

Bij de aanschaf ontvang je niet 1 boek, niet 2, geen 3 , maar 4(!!) boeken met bij elkaar meer dan 200 Gezonde Recepten. Je hebt keuze uit het basis en het pro pakket. Het pro pakket is verkrijgbaar voor €37

''Gezonde Groene Smoothies - Pro" Bestel je voor maar €37

Bestel nu!
Aangestoken door mijn vriendinnen en het Smoothie Pro Pakket besteld. Wat een groot pakket zeg. 4 Verschillende boeken met ruim 200 Overheerlijke & Gezonde Recepten erin. Nu drink ik in plaats van wijn een gezonde smoothie met mijn vriendinnen. Echte aanrader.

Nicolien Pelt - 23 jaar - HBO Student
READ MORE +

Eiwitrijke Recepten

Eiwitrijke Recepten EIWITRIJKE RECEPTEN BOEK

Dit boek is gericht op de sporters die snel hun spieren willen laten groeien. Het staat boordevol lekkere en stevige eiwit recepten. Op ieder moment van de dag kun jij eiwitten tot je nemen.

Koop dit geweldige boek omdat:
- Spieren herstellen beter en groeien maximaal
- Makkelijke en snelle bereiding
- Gezonde en natuurlijke variatie
- Iedere dag je benodigde hoeveelheid eiwitten
- Lekkere Recepten

Het Boek EitwitRijke Recepten Bestel je voor maar €19

Bestel nu!
Dit boek was dat ene zetje in de rug dat mijn lichaam hielp om snel spiermassa te kweken. Veel verschillende recepten en nog lekker ook!

Dries Uiterwijk - 26 jaar - Junior Accountmanager
READ MORE +

Paleo in 15 minuten Recepten Boek

Paleo in 15 minuten Recepten Boek PALEO IN 15 MINUTEN - RECEPTEN BOEK

Met het boek "Paleo in 15 minuten" zet je binnen no time een heerlijke en puur gerecht op tafel. Mensen die Paleo eten voeden zicht enkel met biologische vlees, vis , groente, noten en zaden. Het helpt om je lichaam puurder en gezonder te maken. Met een knipoog naar onze voorouders.
Met dit boek behaal je:
- Sterkere spieren
- Gewichtsverlies
- Meer Energie
- Sterker immuunsysteem
- Beter uithoudingsvermogen

Koop dit boek, het is echt iets voor jou, de gemotiveerde hardwerkende Nederlander die 's avonds snel een lekkere, gezonde en pure Paleo maaltijd op tafel wil zetten.

Het Boek Paleo in 15 Minuten bestel je voor maar €37

Bestel nu!
Paleo is Geweldig! Eerst was ik sceptisch, maar na het een maand geprobeerd te hebben was ik om. Ik voel me super fit, ben 13 kilo afgevallen en sta sterker in het leven. Ik raad iedereen dit boek aan.

Lisa Rudiani - 33 jaar - Administratief mederwerkster
READ MORE +